Trollkarlen trollar bort oss under lördagen!

En oemotståndlig upplevelse för allmänheten: FOKUS bjuder in familjer, ungdomar, pensionärer och företagare! från Boxholm, Mjölby och Ödeshög

Är du redo att ta del av en magisk upplevelse bland innovationer och affärsmöjligheter? På lördagen den 13 april öppnar vi upp Näringslivsmässan för allmänheten, och bjuder in dig till en spännande dag fylld av företagande, nyskapande och magiska ögonblick. Här får du chansen att upptäcka det senaste inom näringslivet och låta dig förtrollas av en av landets mest hyllade magiker, Fredrik Stenström, som kommer att trolla för oss i flera omgångar.

Näringslivsmässan är inte bara en vanlig mässa – det är en plattform där idéer möter verklighet och affärer tar fart. Oavsett om du är konsument, Familjefar eller mor, entreprenör, innovatör, eller bara nyfiken på det senaste inom näringslivet, så är denna dag för dig. Ta chansen att träffa inspirerande företag, Titta på och nätverka med likasinnade personer som delar din passion för framtidens affärsmöjligheter.

Vad kan du förvänta dig under denna spännande dag? Förutom en mängd olika utställare och företag som presenterar sina produkter och tjänster, kommer du att få möjlighet att se magikern Fredrik Stenström i aktion. Hans föreställningar är inte bara underhållande, de är även en påminnelse om det magiska i att utforska nya idéer och koncept.

Fredrik Stenström, känd för sin skicklighet och elegans på scenen, kommer att trolla för oss i flera omgångar under dagen. Hans magiska konster kommer att föra oss in i en värld av fantasifulla möjligheter och påminna oss om vikten av att tänja gränserna för vad som är möjligt. Genom hans föreställningar kommer vi att inspireras att se bortom det uppenbara och att våga drömma stort.

Trollkarlen Fredrik Stenström